× Αναζήτηση ακινήτου
× Συνδεδεμένος ως (Αποσύνδεση)

Ανακαινίσεις

 

Η Magna Real Estate μπορεί να αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργείων μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ταχύτητα, συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε έργο όσο απλό ή πολύπλοκο και εάν είναι. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη μας για να φτιάξουμε μαζί το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο των ονείρων του.

Αυτό το επιτυγχάνουμε με σωστή οργάνωση των συνεργείων και αυστηρή παρακολούθηση των εργασιών ώστε κάθε τι να γίνεται σωστά και στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα κάνοντας οικονομία στα χρήματά σας και περιορίζοντας στο ελάχιστο δυνατό το χρόνο υλοποίησης του κάθε έργου.

Εσείς έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αναλυτικά την πορεία των εργασιών και την εξέλιξη του έργου και βεβαίως να συμμετέχετε ενεργά ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνουμε διάφορες τροποποιήσεις ή αλλαγές που επιθυμείτε.

Όλο το έργο ξεκινάει μετά από την επικοινωνία σας με την εταιρία μας και την επίσκεψη ενός συνεργάτη μας στο χώρο σας για την αποτύπωση των αναγκών σας. Στη συνέχεια επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που συλλέξαμε και σας προτείνουμε διαφορετικές λύσεις τις οποίες αξιολογούμε μαζί σας ώστε να καταλήξουμε στην πιο κατάλληλη από άποψη λειτουργικότητας και χρηστικότητας. Κατόπιν οργανώνουμε τα συνεργεία μας και προχωρούμε στην υλοποίηση του έργου.

Στην Magna Real Estate είμαστε ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ.